Betondesign

Op zoek naar een nieuwe afwerking voor uw vloer of wand? Betondesign is een innovatieve toepassing op het gebied van vloer- en wandafwerking. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Betondesign kan direct op een geschikte ondergrond worden aangebracht. Het resultaat heeft een robuuste uitstraling, ook prachtig te combineren met hout. De vloeren zijn zeer goed te reinigen, waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden. Voor het optimale resultaat moeten de wanden voor bewerking voldoende vlak zijn voorbereid. Het materiaal is breed toepasbaar: thuis, op kantoor, in scholen en zorginstellingen. Ook ideaal voor een robuuste betonlook in badkamer of douche. Gietvloeren zien we steeds vaker in particuliere woningen. Gemakkelijk in onderhoud en met een strakke en industriële look.