Vroeg uit de veren voor het beste resultaat!

Dat het aanhoudende tropische weer voor problemen bij boeren zorgt, is inmiddels bij iedereen bekend. Dat de hoge temperaturen ook zijn invloed hebben op de werkzaamheden van Ter Horst Projecten zal voor menigeen een verrassing zijn. Toch moeten ook wij hier rekening mee houden. Niet omdat onze medewerkers snel oververhit raken (ze blijven redelijk cool onder de omstandigheden) maar wel omdat sommige producten zich niet goed laten verwerken bij een temperatuur van 25 graden en meer. Daarom waren we al vroeg uit de veren en zijn we om 6 uur begonnen met het aanbrengen van een liquid design vloeivloer bij het Stedelijk Lyceum, locatie Kottenpark. Het is wat eerder je bed uit, maar voor een vakman telt uiteindelijk alleen het resultaat. En dat mag er zijn!