Allround adviesbureau BJZ.nu creëert een 'groene' omgeving

Allround adviesbureau BJZ.nu, met vestigingen in Almelo en Zwolle, houdt zich bezig met ruimtelijke ontwikkeling en omgevingsrecht. Het zijn specialisten die hun kennis en ervaring inzetten bij vraagstukken die te maken hebben met ruimtelijk processen buitenshuis. Bij de inrichting van de nieuwe vestiging in Zwolle en de restyling van vestiging van BJZ.nu in Almelo, bleek echter dat de specialisten ook een eigen, vernieuwende visie hebben op ruimtelijke inrichting binnenshuis.

“Tezamen met de leverancier van het nieuwe kantoormeubilair, SKO uit Oldenzaal, en Ter Horst Projecten werd een verrassende inrichting van de nieuwe kantoren ontwikkeld. De moderne en strak vormgegeven meubels kregen speelse en contrasterende vloeren en wanden met een natuurlijke uitstraling waardoor een unieke werkomgeving werd gecreëerd” aldus een tevreden opdrachtgever Wim Bekke, directeur/eigenaar van BJZ.nu. “Ter Horst Projecten verzorgde hiervoor een vloerplan waardoor een mooie mix van de diverse dessins van de vloertegels van Interface de juiste plek kregen binnen de kantoren. Zo werd er rondom de werkplekken meer nadruk op rust gelegd. Op de plekken waar mensen samenkomen om te overleggen en informeel samen te zijn, is er gekozen voor vloertegels die het unieke dessin juist extra benadrukken om een eigen sfeer te creëren.”

“Al met al heeft de update van de kantoren geleid tot een prettiger en moderne werkomgeving waar onze medewerkers trots op zijn” concludeert Wim Bekke.