Over Ter Horst

Samenwerking Vloertrend en Ter Horst:

Vloertrend en Ter Horst hebben elkaar gevonden in projecten waar houten vloeren worden toegepast. De samenwerking beviel zo goed dat het idee ontstond om de particuliere activiteiten van Vloertrend over te brengen naar Almelo. In Almelo is de hele showroom verbouwd en ingericht als ervaringscentrum voor alles wat met vloer-, wand- en raambekleding te maken heeft. Uiteraard volgens de laatste inzichten en trends.

Ondertussen zijn er twee vestigingen: in Almelo en in Losser.

Specialist sinds 1935

Al sinds 1935 is Ter Horst Wonen & Projecten een gevestigde naam in Twente op het gebied van projectstoffering en woningstoffering. Sinds 1994 zijn we gevestigd in een prachtige zichtlocatie aan de Windmolen in Almelo. In onze showroom treft u een uitgebreid assortiment van producten aan voor project- en woningstoffering.  Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar met persoonlijk advies voor uw specifieke situatie. Wat uw wensen ook zijn, Ter Horst Wonen & Projecten is de specialist die u verder helpt.

Wij staan voor u staan klaar

Wanneer u binnenstapt bij Ter Horst Wonen & Projecten, kunt u erop vertrouwen dat u wordt geholpen door ervaren vakmensen. Wij weten alles over projectstoffering, woningstoffering en de daarvoor benodigde materialen. Daardoor kunnen we u optimaal van dienst zijn. Omdat wij meestal de laatste partij zijn in de keten, zijn we extra flexibel en zorgen we dat alles naar wens en volgens planning opgeleverd wordt.

Topkwaliteit

Of het nu gaat om woningstoffering of projectstoffering, bij ons kunt u terecht voor materialen van topkwaliteit. We stemmen samen met u af hoe intensief de materialen gebruikt gaan worden en wat de eisen aan duurzaamheid zijn. De merken die wij voeren zijn van A-kwaliteit. U kunt er dus op vertrouwen dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe inrichting.

6 GRATIS STALEN

BEKIJK DE LAATSTE TRENDS

CONTACT OPNEMEN

BEKIJK ONZE SHOWROOM