Project inrichting

De mooiste vloeren

PROJECTINRICHTING

Ter Horst Projecten helpt u bij het (her)inrichten van elke ruimte met de juiste vloer, wandbekleding en/of raambekleding. Van advies tot aan kleurstelling en onderhoud, als het gaat om projectinrichting bent u bij Ter Horst aan het juiste adres. Onze projecten behelzen onder andere kantoren, bedrijfshallen, scholen, ziekenhuizen en hotels. We begeleiden u van begin tot eind, dus van het verwijderen van de oude vloer tot aan het schoon opleveren van de ruimte. Het begint met een beoordeling ter plaatse waarna een van onze adviseurs een gratis advies met vrijblijvende prijsopgave voor u samenstelt.

Voor onze vloeren maken we gebruik van onder andere marmoleum, betondesign, pvc stroken, artoleum, projectvinyl, projecttapijt, projecttapijttegels, rubber, laminaat, parket, sportvloeren en stroomgeleidende vloeren.

Wat betreft de stoffering bieden we u een breed pakket aan mogelijkheden waaronder gordijnen, vitrages, jaloezieën (verticaal en horizontaal), plissés, rolgordijnen en paneelgordijnen. Altijd up-to-date, van topkwaliteit en volgens de laatste ontwikkelingen. Ook hebben wij een bijzonder assortiment in wandbekleding, bijvoorbeeld houten wanden en met leer beklede wanden. Een goede service en garantie èn uw wensen staan altijd voorop. We vertegenwoordigen onder andere de volgende merken: Luxaflex, Sunway, Verosol, Forbo, Moduleo en Tarkett.

Maak vandaag nog een afspraak

Of kom langs bij onze vestiging

VIND JE INSPIRATIE

BEKIJK ONZE PORTFOLIO