Raambekleding

De mooiste vloeren

WONINGINRICHTING

Het inrichten van uw woonhuis begint met een goed advies. De vloer en raamdecoratie vormen daarbij de basis en als deze goed is, volgt de rest vanzelf. Logisch dus dat de keuze voor de vloer en raamdecoratie bepalend is voor de sfeer en stijl die u nastreeft. Geen overbodige luxe om daar iemand met verstand van zaken bij te betrekken. Want trends komen en gaan en het aanbod in producten is tegenwoordig eindeloos. Maar wat past het beste bij uw stijl, wensen en budget? Wij helpen u met een passend advies en geven u een bijbehorende kostenplaatje. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, monteurs en parketteurs leveren we kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. En service is bij ons geen loze kreet.

We verwerken vloeren in verschillende soorten en maten waaronder: tapijt, marmoleum, linoleum, tegels, vinyl, pvc, laminaat, hout en betondesign. Voor raamdecoratie bieden we onder andere: gordijnen, vitrages, jaloezieën, shutters, paneelgordijnen, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen en lamellen.

Daarnaast kunnen wij u adviseren in bijzondere wandbekleding, bijvoorbeeld houten wanden en met leer beklede wanden. Kom langs in onze showroom en laat u informeren en inspireren.

Maak vandaag nog een afspraak

Of kom langs bij onze vestiging

VIND JE INSPIRATIE

BEKIJK ONZE PORTFOLIO